Fiat 500: Fiat fornyer 500 - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
20 bilder i galleri
Fiat fornyer 500
Fiat benyttet USAs nasjonaldag til å presentere en «ny» 500. Dagen er ikke tilfeldig valgt.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Det var nemlig 4. juli 1957 den originale Fiat 500 debuterte – småbilen som ble et ikon med over 3,8 millioner eksemplarer solgt. Femti år senere debuterte den moderne 500, og nå er altså turen kommet til «New 500».

Å kalle den ny er nok å overdrive, for målene er identiske med den eksisterende modellen og selv en kjenner må nok bruke lupe for å se forskjellen mellom New 500 og den eksisterende modellen.

Men Fiat sier deres egen Centro Stile har stått for oppfrisking av så vel eksteriør som interiør for å gjøre den italienske småbilen enda mer attraktiv. Mer teknologi og nye motorer står også på menyen.

Hull i taket
Bilen skal fortsatt leveres i to utgaver, den vanlige samt cabrio-utgaven - som ikke er en cab i ordets rette forstand, men en bil med stofftak som kan rulles av. Utstyrsnivåene heter Pop, Popstar og Lounge.

På bensinfronten kan man velge mellom 0,9-liters Twin Air motorer med henholdsvis 85 og 105 hk, samt en 1,2-liter med 69 hk. En tilsvarende motor leveres også i en LPG-versjon som drikker naturgass.

Videre kommer to dieselvarianter – 1,3 Multijet med 95 hk samt en 1,2-liter med 69 hk.

Fiat forteller at New 500 har mer enn 1800 innovative detaljer og at den byr på større muligheter for individualisering enn noen gang.

Siden FCA skal etablere sin egen organisasjon i Norge og resten av Norden fra neste år, får vi neppe se New 500 i Norge på denne siden av årsskiftet. 

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: