Ford Mondeo: Enda en ny Mondeo - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
10 bilder i galleri
Enda en ny Mondeo
SPIONBILDER: Det er ikke mer enn et års tid siden nye Mondeo, to år forsinket, kom til Norge. Men snart blir den enda nyere.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Twitter RSS
bsgif

I USA har nemlig denne bilen vært på markedet siden 2012, som Ford Fusion. Og dermed er den moden for en midtlivs facelift, noe som skal avsløres offisielt allerede neste uke når bilutstillingen i Detroit åpner.

Siden Ford har ryddet opp i problemene som medførte drøye to års forsinkelse for dagens Mondeo, regner vi med at den faceliftede utgaven kommer raskere på plass – trolig allerede til sommeren, selv om ingenting foreløpig er offisielt.

Takket være en våken fotograf kan vi allerede i dag servere bilder av en helt umaskert 2017-modell Ford Fusion.

Vi ser at bilen har fått en helt ny grill og ikke lenger får oss til å assosiere den like mye med Aston Martin. Nå ser det mer ut som andre nyere Ford-modeller. Den har også nye lykter og en annen utforming på de nedre deler i fronten.

Modellen på bildene har også en kromlist mellom baklyktene, men ellers er de eksteriøre grepene begrensede.

Dette er en Fusion Sport-modell, en ny versjon med to doble eksosrør, og den har trolig samme drivlinje som Edge Sport – en 2,7-liters V6 i kombinasjon med firehjulsdrift.

Det er uvisst om denne motoren er aktuell for Norge, i dag har toppmodellen en 2,0-liter med 240 hk.

Innendørs får den en ny midtkonsoll med SYNC3 integrert og flere fysiske knapper som erstatning for touch-kontrollen som mange ikke er spesielt begeistret for.

Vi får flere detaljer om Fusion i Detroit neste uke, men må trolig vente til Genève-utstillingen i mars når det gjelder detaljer om «ny» Mondeo. 

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: