Volvo : Polestar snart i Norge - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
42 bilder i galleri
Polestar snart i Norge
Polestar bygger Volvos aller mest sportslige biler. I tillegg tilbyr de utstyr som kan gjøre din Volvo annerledes enn naboens. Nå er de snart på plass i Norge.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Populært sagt er Polestar Volvos svar på M fra BMW og AMG fra Mercedes. I fjor sommer overtok Volvo selv selskapet, og nå skal distribusjonen av komponenter og spesialmodeller utvides.

Norge på kartet
– Vi kommer til å lansere Polestar Performance Parts denne våren. Det består blant annet av eksteriørstyling for V40 og hele 60-serien, sier informasjonsdirektør Rune Gutteberg Hansen i Volvo Car Norway.

Polestar tilbyr videre egne chassis-pakker, innsug- og eksosløsninger, hjulpakker samt detaljer for interiør og eksteriør. De kan også foreta original-trimming av motoren slik at du opprettholder bilens garanti.

– I løpet av høsten kan du også bestille fabrikkbygde Polestar-versjoner av V60 og S60 hos din lokale Volvo-forhandler, lover Gutteberg Hansen.

Fart og komfort
Polestar har nettopp presentert oppdaterte utgaver av S60 og V60 med hele 367 hestekrefter. Omsatt til ytelser betyr det null til hundre på 4,8 sekunder, 0-200 km/t på 17,4 og toppfart på 250 km/t. Da er min ikke veldig langt fra ytelsene til BMW M3 eller Mercedes-AMG C 63.

For å få kreftene effektivt ned i asfalten har Polestar-modellene firehjulsdrift fra BorgWarner og en optimalisert 8-trinns Geartronic automatkasse.

Ved bruk av spesialkomponenter er vekten betydelig redusert. V60 Polestar er 24 kg lettere på forakselen og 20 kg letter på bakakselen enn forgjengeren.

– Bilene er kjappe, men de er mer enn det, sier Polestar-direktør Niels Möller. – De kombinerer Polestars tyveårige racinghistorie med Volvos nedarvede pragmatisme og ingeniørkunnskap. Da får man meget raske biler som fungerer utmerket i hverdagen.

Du finner mer informasjon om hva de tilbyr på Polestars hjemmesider

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: