Mazda MX-5: Mazda tar tak til Europa - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
28 bilder i galleri
Mazda tar tak til Europa
Nå røper Mazda hvor og når den europeiske premieren for MX-5 RF finner sted. Men det er fortsatt lenge til du får tak i en.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Mazda MX-5 RF med den elegante takløsningen som først ble vist i New York i påsken,gjør snart sin europeiske entre. Det skjer nemlig på Goodwood Festival of Speed som i år avvikles i helgen 23.-26. juni.

Der skal Mazda hylle den populære roadsterens fortid, nåtid og fremtid. Bilen med automatisk hardtop og fastback stilles ut sammen med MX-5 nummer én million samt konseptbilene MX-5 Spyder og MX-5 Speedster

Ut av boksen
- Med den nye MX-5 RF rev vi oss løs fra konvensjonell tenkning og tok utfordringen med å skape noe helt nytt, sier Programme Manager Nobuhiro Yamamoto.

- Vår visjon var å bygge en sportsbil med lekre fastback-linjer når taket er lukket, og den berusende roadster-følelsen når man kjører åpent.

Bortsett fra taket og fem millimeter ekstra høyde er det meste overført fra den ordinære roadsteren. Det gjelder selvsagt også ytelser og kjøreglede.

Mer komfort
Men Mazda hevder å ha tunet chassiset litt mer i retning komfort, samtidig som de lover god støydemping når man sitter under tak.

Er det virkelig noen MX-5 entusiaster som er opptatt av slike trivialiteter?

PR-koordinator Wenche Skarpodde hos Mazda Motor Norge sier MX-5 lanseres i Norge først våren 2017, og at prisen derfor ikke er fastlagt.

Interessen for nye MX-5 er det lite å utsette på – hittil i år er det registrert 95 slike ifølge Opplysningskontoret for Veitrafikken. 

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: