Vårt valg - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img
1 bilder i galleri
Vårt valg
BILTEST: Det ble kalt «det vakre spillet» av fotball-legenden Pelé, og vakkert blir det når Italia møter Tyskland til fotball-duell.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

E.E.O
Har du noen gang sett et fotballresultat på tekst-TV eller nettet og lurt på hva «E.E.O.» betyr? Vel, det er så enkelt som «etter ekstraomganger», og nå er vi her.

Lineker tok litt feil, men selv om det ikke er avgjort etter 90, virker det som om Tyskland har en fordel likevel. Etter hvert som kamp-uret tikker, begynner seieren sakte men sikkert å tikke mot tysk seier.

Hva er det som vipper? De italienske setene er i utgangspunktet omtrent like komfortable som de tyske, men den litt lavere sittestillingen i Q5 kombinert med såvidt bedre sidestøtte og uttrekkbar sittepute, vipper det i tyskerens favør.

Det samme gjør pauseunderholdningen. Ja, jeg vet at duskedamer aldri vinner en fotballkamp, men dette er en duell mellom to biler, tross alt – biler man helst kjører til kamp med, eller gjerne hører kamp i på radioen (ah, barndomsminner på søndagene hjem fra hytta).

Da hjelper det dessverre ikke at totalsummen for Alfaen er mye billigere enn for Audien, enn så mye vi skulle ønske at italienske finter og sjarmerende navn skulle trumfe tysk organisering og filosofi.

Mål er mål, og i straffekonkurransen – en fotballkamps aller siste utvei for å kåre en vinner – vinner til slutt Audi Q5.

Gary Lineker, Leicesters store sønn, hadde visst rett likevel.

En stor takk til gutta «mine» fra Øvrevoll Hosle (ØHIL) som stilte opp som modeller til fotograferingen!

LES VIDERE:

Del 1

Del 2

Vårt valg

Testdata og poeng

 

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   


F-F-F-F-Facebook
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: