Hyundai : Kona Electric er priset - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Kona Electric er priset
Over 20.000 nordmenn har meldt sin interesse for Hyundai Kona Electric. Nå er prisene klare, og de er langt fra avskrekkende.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Siden det ikke fins noen direkte konkurrenter til Kona Electric, er det egentlig Hyundai selv som går opp sporet her.

Utvalget av elbiler er etter hvert omfattende, men ingen tilbyr i dag en kompakt SUV / crossover, bortsett fra Jaguar som opererer i et helt annet segment.

Og så kommer jo etter hvert både Audi og Mercedes på banen, men det tar tid før en direkte konkurrent til Kona dukker opp.

Første utfordrer blir antagelig Kia Niro Electric som har meldt sin ankomst neste år.

Globalt skal Hyundai tilby to alternative drivlinjer i forbindelse med Kona Electric. Basisversjonen har en motor med 135 hester, der en batteripakke på 39,2 kWt skal gi en potensiell rekkevidde på 300 kilometer etter den nye WLTP-standarden.

Gjør valget enkelt
Denne varianten dropper man i Norge, men det tar neppe lang tid før den dukker opp hos dem som henter hjem lett brukte, nesten nye biler fra kontinentet.

I stedet gjør Hyundai Norge det enkelt og tilbyr kun toppversjonen med 204 hestekrefter og en batteripakke på 64 kWt. Det skal gi en rekkevidde på inntil 482 kilometer etter WLTP-metoden. Slå den!

– Vi har lært mye av etterspørselen etter IONIQ electric, og ønsker dermed å tilby et så enkelt og kundevennlig modellutvalg som overhodet mulig, sier produktsjef Øyvind L. Knudsen i Hyundai Motor Norway.

– Når det gjelder IONIQ velger svært mange en fullutstyrt versjon med skinninteriør, og vi ser at andelen som velger laveste utstyrsnivå er forsvinnende liten.

En velutstyrt bil skal koste kr 325.900 kroner – hvilket høres meget attraktivt ut.

I prisen inngår blant annet navigasjon, head-up display, aktiv filholder, adaptiv smart cruise-kontroll, Full-LED hovedlykter med automatisk dimming, smart skiltleser, varmepumpe, batterivarmer, oppvarmet skinnratt, automatisk klimaanlegg, ryggekamera, 17-tommere og mye mer.

Det eneste du må avgjøre er om du i tillegg til basispakken ønsker skinninteriør med ventilerte forseter, eller ditto inkludert elektrisk soltak. I så fall stiger prisen med henholdsvis kr 10.000 og kr 20.000.

Hyundai-forhandlerne starter med å skrive konkrete bestillinger fra de som står på venteliste fra i morgen, 1. juni. De får en eksklusiv bestillingsmulighet som må benyttes innen 17. juni. Deretter åpnes det for generelle bestillinger fra 2. juli. 

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: