Porsche : Dennis Olsen på Daytona Speedway - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Dennis Olsen på Daytona Speedway
Den norske Porsche-føreren, Dennis Olsen, har i helgen debutert i en av de store klassikerne – 24-timersløpet på Daytona. Det ble mye erfaring, men endte dessverre i en krasj.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

La det med en gang være sagt at Dennis ikke var involvert i selve krasjen – da lå han og sov i teamets trailer.

Løpet har vært ekstremt utfordrende med meget skiftende værforhold. Grunnet regn og sterke vindkast ble løpet rødflagget i en lengre periode, og det ble også stoppet halvannen time før det skulle av samme årsak.

Det var like etter restarten, 18,5 time ut i løpet, at uhellet var ute. En konkurrent snurret like foran Dennis’ ene teamkollega, som ikke klarte å unngå et sammenstøt. Bilen ble så ødelagt at det ikke var mulig å fortsette.

I dag tidlig lå teamet til Dennis, Pfaff Motorsport, på andreplass i GTD-klassen, bare fire sekunder bak lederbilen.

Men dessverre oppsto tekniske problemer som gjorde at de måtte flere ganger i depotet. Dermed ramlet de ned til 19. plass i klassen.

– Det var en mektig opplevelse å kjøre på Daytona. Vi lå lenge godt an, jeg kjørte totalt fire og en halv time og vi lå tett på lederbilen i klassen da vi fikk elektriske problemer. Alt bare blacket ut, sier Dennis til BilNorge.

Allerede neste helg skal Dennis på ny i aksjon, da deltar han i 12-timersløpet på australske Bathurst hvor han deler bil med Matt Campbell og Dirk Werner.

– Totalt sett må vi være fornøyd med innsatsen teamet vårt gjorde, tekniske problemer er noe man må regne med i en helt ny bil. Nå ser jeg frem til å kjøre 12-timerslp på Bathurst neste helg, avslutter Dennis som drar til Australia allerede i morgen for å snu døgnet i god til før neste helg. Mellom Daytona og Bathurst er det nemlig en tidsforskjell på hele 16 timer.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: