Skoda : Skodas femte kineser - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img
3 bilder i galleri
Skodas femte kineser
Man strekker seg langt for å tilfredsstille sine viktigste kunder. Skoda viser en forsmak på deres femte SUV for Kina.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Vision GT Concept er skreddersydd for det kinesiske markedet, hvilket innebærer kompakte utvendige mål med et rommelig innerrom. Den gir klare indikasjoner på en produksjonsmodell som skal på markedet mot slutten av året.

Skoda har allerede fire SUV-modeller på det kinesiske markedet, så det er godt gjort å finne en nisje som ikke allerede er dekket. 

På Shenzhen-Hong Kong-Macao International Auto Show som pågår i disse dager presenterer de Vision GT som blir den femte.

Skoda Vision GT har en lengde på 442 cm, en bredde på 191 cm og en høyde på 163 cm over en akselavstand på 261 cm. Her kan du se hvordan det passer inn i det eksisterende modellprogrammet

SUV-ene er en viktig pilar for Skoda, både i Kina og globalt. I 2018 hadde Skoda større vekst i det kinesiske markedet enn noen annen europeisk produsent.

På tross av økonomiske uroligheter i det kinesiske markedet økte det tsjekkiske merket sine utleveringer med 4,9 prosent til 341.000 biler.

Så tidlig som i 1936 hadde Skoda kontorer i Kina. De etablerte seg på nytt i 2007, og Kina har vært Skodas største enkeltmarked siden 2010.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: