Bilde fra fjorårets italienske dag

Inviterer til samling 12. august

Italiensk Dag på Vålerbanen

Italiensk dag på Våler blir en festdag for alle italiener-entusiaster arrangert av Klubb Alfa Romeo Norge i samarbeid med alle de andre italiensk merkeklubbene.

Publisert Sist oppdatert

Alle de nypolerte perlene vises i samlet tropp. Og du kan naturligvis vise frem din egen øyesten, eller kanskje et pågående prosjekt? På banen vil du se fremragende løpskjøring i Corsa Italiana-serien. Men kanskje viktigst: Du får mulighet til å prøve deg selv og din egen bil under trygge forhold på banen!

Bilutstilling

En italiensk bil står aldri parkert – den står på utstilling! Bilutstillingen blir akkurat så flott som deltagernes biler gjør den. Det blir også premiering innenfor hvert merke, helt gratis og frivillig. Påmeldingsskjema får du ved ankomst.

Det blir også utstilling av nye italienske biler. Bertel O. Steen, Autovia og Formula Automobile bidrar med mye flott.

Banekjøring

Banekjøring er ikke farlig! Det gjør deg tvert imot til en bedre sjåfør med bedre grunnlag til å takle plutselige situasjoner i trafikken. Denne dagen blir det mulighet for teknisk kjøretrening på banen, med veiledning eller på egenhånd.

Noen kjøredresser er tilgjengelig for utlån ved dette arrangementet.

«Calma/lugna»-omgangene gir deg en forsiktig innføring i banekjøring, uten forbikjøringer og i et rolig tempo. Lugna-kjøringen krever ikke kjøredress/hjelm og er GRATIS for medlemmer i arrangørklubbene.

Du finner flere detaljer og bilder fra fjorårets arrangement på hjemmesidene til Klubb Alfa Romeo Norge her.

Powered by Labrador CMS