Møller Bil Motorsport

Møller Bil Motorsport

Tredje seier av tre mulige

Denne helgen tok Møller Bil Motorsport sin tredje strake seier for sesongen, og dermed tangerte teamet rekorden fra 2018.

Publisert Sist oppdatert

Det hele startet med trening fredag, hvor sjåførene Håkon Schjærin, Kenneth Østvold og Anders Lindstad fant igjen flyten fra løpshelgene tidligere i år. Østvold fulgte opp med å sette bestetid i kvalifiseringen, og dermed startet den norske teamet fremst i feltet av TCR-bilene.

Totalt var det 109 biler til start i dette løpet som skiller seg ut ved at det er seks timer langt i stedet for fire. Østvold startet også løpet og satte opp et forrykende tempo med flere runder under ni minutter, noe som er svært raskt.

Schjærin fortsatte der Østvold slapp, og kunne levere bilen over i fortsatt ledelse til Lindstad, som fikk være ankermann og kjøre først over mål.

– Dette har vært en helt utrolig helg. Det har vært fantastisk innsats, fantastisk vær og en fantastisk opplevelse både på og utenfor banen. Alt har rett og slett gått på skinner, oppsummer teamsjef Espen E. Wiik.

Som alltid hadde Møller Bil Motorsport også med seg gjester denne gangen, bestående av tidligere læringer som har fått fast jobb i Møller Bil, samt utvalgte medarbeidere fra servicemarkedet i Møller Bil som har gjort en ekstraordinær innsats.

– Med været var rammene perfekt, og når resultatene blir så gode blir den en komplett opplevelse. Nå tar vi sommerferie med godfølelse, før neste løpshelg i september, avslutter Wiik.

Powered by Labrador CMS