Lexus Lounge i Brüssel

Luksuriøse lounger

Med biler på flyplassen

Underlig hvordan ting plutselig bundles. Hvor lenge er det siden du har lest om bil og flyplass-lounge? 35 år – hvis noensinne? Her detter det plutselig inn melding om to!

Publisert Sist oppdatert

Bil og flyplass – der er i min assosiasjon noen som har betalt dyrt for å få en parkeringsplass inne i flyplassterminalen for å reklamere for en ny bil eller et lokalt leiebiltilbud.

Men så kommer det først en melding om at «The Loft» på flyplassen i Brüssel er valgt til Europas ledende flyplass lounge for sjette gang på rad.

Hvorfor jeg skulle være interessert? Og hvorfor jeg syntes det var litt underlig at jeg ikke hadde oppdaget de foregående fem gangene?

Lexus i Brüssel

Det er fordi det er Lexus som drifter den, sammen med Brussels Airways.

– Det tydelige samarbeidet med Lexus har løftet reiseopplevelsene til nye høyder, med en perfekt blanding av luksus, komfort og cutting edge design, var begrunnelsen da World Travel Awards overrakte prisen for sjette gang.

Paradoks: eneste gang jeg besøkte dette stedet var da en annen, konkurrerende, bilfabrikk hadde betalt billetten!

 (saken fortsetter)

Lexus Lounge i Brüssel vinner førstepris i World Travel Awards for sjette gang
Lexus Lounge i Brüssel vinner førstepris i World Travel Awards for sjette gang
Lexus Lounge i Brüssel vinner førstepris i World Travel Awards for sjette gang
Lexus Lounge i Brüssel vinner førstepris i World Travel Awards for sjette gang
Lexus Lounge i Brüssel

Nio i Shanghai

Nio Houses kjenner vi til. Et av de mer imponerende ligger i Oslo sentrum. Noen av dem du finner i Kina er designet av et arkitektkontor som heter Kokai Studio, og de har nå vært med på å trekke Nio House-konseptet enda litt lenger.

På Hongqiao-flyplassen i Shanghai har de nå bygget en kombinert butikk og lounge, basert på tilbudet fra Blue Sky Lab – Nios eget motemerke!

Her kommer butikk-ideen i andre rekke. Dette er først og fremst et komfortabelt område for den stressede forretningsreisende, der han vil finne både sofagruppe, isolerte arbeidsplasser, en selvbetjent bar og spiseplasser, i tillegg til diskret utstilte biler og en shopping-avdeling.

Bildene viser tydelig at også her er det lagt vekt på diskret overlegen design – forhåpentlig, for de som har betalt for dette, vil det etterlate et tilsvarende høykvalitet inntrykk av varemerket Nio.

Faren er selvfølgelig at det hele er så diskré og understated at du ikke aner hva du har vært utsatt for når du går ut derfra igjen.

Jeg visste i hvert fall ikke at jeg hadde besøkt Lexus i Brussels, før lenge etterpå.

Powered by Labrador CMS