BMW 6-serie: Polartestingen er i gang - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img
4 bilder i galleri
Polartestingen er i gang
Bilprodusentene gjør det omvendte av trekkfuglene – de trekker nordover til polare strøk i vinterhalvåret. Selv en bil ment for toppløs cruising må takle vinterlige forhold.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Disse bildene bekrefter at snøen er på plass i nordlige deler av Skandinavia, og det samme er testteamene til de store bilprodusentene som blir her i noen kalde måneder for å teste ut nye biler og deler under ekstreme forhold.

Nå går det definitivt flere BMW 6-serie Cabriolet i California enn nord for Polarsirkelen, men det betyr ikke at BMW inngår noen kompromisser med hensyn til hva bilen skal tåle av vinter og kulde.

Bløt på toppen

Vi forventer at neste generasjon BMW 6-serie kommer på markedet i 2010, både som cabriolet og coupé. Den åpne bilen har fortsatt en tradisjonell kalesje og slipper dermed en automatisk hardtop som ofte gir designerne store utfordringer.

Selv om lite avsløres på disse bildene, ser det ut som neste generasjon 6-serie ikke vil avvike radikalt fra dagens modell. Siden den deler plattform med 5-serien, er det vel sannsynlig at også 6-serien får en noe strukket akselavstand.

SE: BMWs nye 5-serie

Modellutvalget vil nok, som i dag, bestå av 630i og 650i for de som foretrekker bensin, mens dieselentusiaster kan velge en 635d.

 

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: