Mikkelsen klar for Skoda - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Mikkelsen klar for Skoda
Den norske rallyføreren Andreas Mikkelsen (21) skal neste år kjøre Intercontinental Rally Challenge (IRC) for det britiske Skoda-teamet i en Skoda Fabia S2000 Facelift. Mikkelsen vil ha med seg Ola Fløene som kartleser.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif
Skoda UK Motorsports IRC-program vil fortsatt ha sterk støtte fra Skoda-fabrikken i Tsjekkia, og med Mikkelsens inntreden i teamet vil relasjonen til fabrikksteamet bli ytterligere styrket.
Et omfattende testprogram i tiden fremover skal sørge for at Mikkelsen og Fløene vil få god mulighet til å gjøre seg kjent med både bilen og BF Goodrich-dekkene før sesongåpningen i Rally Monte Carlo 19.-21. januar neste år.

Viktig erfaring
Andreas Mikkelsen har viktig erfaring i IRC gjennom de sju rundene han har kjørt i serien i år. Han har tatt poeng i fire av løpene og han var svært nær Skodas fabrikksfører Juho Hänninen da han tok 2. plass i Rally Skottland i høst. Sist helg vant Mikkelsen Golden Stage Rally på Kypros.

Andreas Mikkelsen og Ola Fløene har kjørt Skoda Fabia S2000 ved enkelte anledninger tidligere. Blant annet i VM-runden Rally Frankrike tidlig i oktober, og de vil også kjøre samme bil i regi av Skoda Rally Team Italia i kommende helgs VM-avslutning Wales Rally.
- Jeg er veldig godt fornøyd med å bli en del av Skoda-familien og få muligheten fra Skoda UK til å kjøre IRC neste år. Det er et fantastisk og viktig steg i min rallykarriere å kunne sitte i et Skoda-sete og ha all erfaringen og ekspertisen fra Skoda Motorsport tilgjengelig. Mitt mål for 2011-sesongen er å vinne IRC sammenlagt, verken mer eller mindre, sier Andreas Mikkelsen.
Stort talent
- Vi er glade for å kunne ønske Andreas velkommen til Skoda UK Motorsport Team. Kombinasjonen av Andreas sitt talent som fører, hans internasjonale erfaring, en utprøvd Skoda Fabia S2000 som allerede er en vinnerbil og vårt tette samarbeid med Skodas fabrikksteam gjør dette til et veldig spennende prosjekt.
Vi ser alle frem til de utfordringene som ligger foran oss, og vi er sikre på at den pakken vi nå har satt sammen for 2011 vil gjøre oss i stand til å kjempe om seier i IRC neste år, sier Robert Hazelwood direktør i Skoda UK. 
- Vi har arbeidet med flere alternativer for neste sesong, og den pakken vi nå har endt opp med er den absolutt beste for Andreas og Olas vedkommende. Det har hele tiden vært vår plan at de skulle kjøre for et profesjonelt team og i en vinnerbil neste år, og det har vi oppnådd.
Nå er alle forutsetningene for suksess på plass, så det blir et spennende år, sier Andreas Mikkelsens manager Erik Veiby.
toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: