Audi Q7: Stor lettvekter - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
25 bilder i galleri
Stor lettvekter
Når Audi lanserer andre generasjon Q7, har de foretatt en gigantisk slankeoperasjon. Og den får en spennende alternativ drivlinje.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Den er hele 325 kg lettere enn dagens modell, og en ny Q7 med 3.0 TDI-motor veier inn på 1995 kg hvilket er en bra matchvekt i dette segmentet.

Bilen er litt mindre enn forgjengeren, 37 mm kortere og 15 mm smalere, men de innvendige målene som påvirker komfort er likevel rausere.

V6 x 2
På motorsiden tilbys en 3.0 TDI med 272 hk for de som foretrekker diesel, mens bensinfraksjonen kan velge en 3.0 TFSI med 333 hestekrefter. Null til hundre går unna på henholdsvis 6,1 og 6,3 sekunder.

Snittforbruket for dieselmotoren er på bare 0,57 liter på mila, tilsvarende et CO2-utslipp på 149 gram per kilometer. Det er eksepsjonelt for en så stor bil med så mye krefter.

Plug-in
En helt ny drivlinje lanseres i Q7 e-tron quattro som er første diesel plug-in hybrid fra Audi. Diesel- og el-motoren gir en samlet effekt på 373 hk og et dreiemoment på hele 700 Nm.

Etter EU-syklusen er snittforbruket 0,17 l/mil som tilsvarer CO2-utslipp på 50 g/km. Et fulladet batteri skal i teorien gi en elektrisk rekkevidde på 56 kilometer. 

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: