Frankfurt, første bildebrev - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
16 bilder i galleri
Frankfurt, første bildebrev
Som vanlig har vi også funnet frem noe av det bortgjemte og uventede fra bilutstillinger. Her er det første rotete bildebrevet fra årets Frankfurt.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

I gamle dager bestilte folk hotell år i forveien, hvis de skulle være sikre på en akseptabel binge under IAA i Frankfurt.

Nå er det etterhånden 171 overnattingsbedrifter med til sammen 45.000 senger her i Tysklands femte største by. Og det kommer 13 nye hotell med 2670 nye senger i løpet av året. I tillegg har man airBnB og tilsvarende. 

Allikevel forsøker herbergene seg med 400 euro for et rom som vanligvis koster 80. Det blir det nok snart slutt på, i år snakker vi om ca. 80 % belegg på de registrerte.

Og det på tross at det kommer rundt 900.000 besøkende på de 9 dagene utstillingen er åpen for det brede lag av folket (først to pressedager, så to fagdager og så slipper folk til lørdag).

1103 utstillere fra 39 land hører også med til statistikken, som jeg lover skal bli litt morsommere neste gang. Da skal jeg blant annet snakke om ølkonsum og kilometer med ledninger.

Men vi kan jo nevne at alle messe-besøkende (ikke bare de på IAA) legger igjen 810 millioner euro i byen. 195 mill. for å sove, 120 for å spise, 55 til småinnkjøp og 30 til lokal transport.

Det er 1750 taxier i byen – og den bransjen regner med ca. 50 % økning i omsetningen. Man regner også med at det er 1500 prostituerte i Frankfurt, ved messetider kommer det nok noen flere, og også der regner man med en tilsvarende økning.

Og inne på utstillingsområdet drikkes det mengder med øl. Men ikke mer her på nesten to uker enn det omsettes på en time under oktober-festligheter i München. Men mer, som sagt, om den type statistikk neste gang.

Imens: kos dere med dagens bildeutvalg.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: