Jaguar : Bond-biler i fleng - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
35 bilder i galleri
Bond-biler i fleng
Jaguar Land Rover avduket tirsdag kveld sine deltagere i Spectre. Moneypenny og Hinx var på plass.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Selv om Bond-bilen er en Aston Martin DB10, er Jaguar Land Rover også godt representert i Spectre med biler som Jaguar C-X75, Range Sport SVR og ikoniske Defender i flere utførelser.

Naomie Harris (Moneypenny) og David Bautista (Hinx) var på plass ved den glamorøse eventen på Thum und Taxi i Frankfurt der John Newman underholdt med flere Top 10-hits fra sitt nye album.

Månelyst
I den 24. James Bond-filmen får vi se Jaguar C-X75 med Hinx bak rattet i en heftig biljakt i måneopplyste gater i Roma. Bilen er bygget av Jaguar Land Rover Special Vehicle Operations (SVO) i samarbeid med Williams Advanced Engineering.

SVO ble grunnlagt i 2014 for å skreddersy Jaguar og Land Rover-modeller til stadig mer krevende kunder med spesielle ønsker.

Spesialbygde Land Rover Defendere og den raske seriebygde Range Rover Sport SVR spiller viktige roller under action-scener spilt inn i østerriksk vinterlandskap.

Det er bare å glede seg til filmen som har Norges-premiere 30. oktober. For å fylle ventetiden kan du hygge deg med den offisielle traileren her:

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: