Volkswagen Golf Sportsvan: Sporty tilbehør for Sportsvan - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img
3 bilder i galleri
Sporty tilbehør for Sportsvan
Volkswagen tilbyr en ny R-Line dekorpakke for de som ønsker en ekstra sportslig Golf Sportsvan.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Nye Golf Sportsvan er en populær bil i Norge. Hittil i år, per 31/8, er det ifølge OVF registrert 830 nye slike på norske skilter.

Nå kommer en pakke som kan gjøre den kompakte flerbruksbilen attraktiv for enda flere – en R-Line pakke utviklet av Volkswagen R GmbH, de som har navnet sitt på Polo-R WRC-bilene som gjør det så bra i Rally-VM.

R-Line pakken inneholder et komplett program for eksteriør og interiør, men de som nøyer seg med eksteriør-pakken får lov til å velge bort det skreddersydde interiøret.

Med R-Line eksteriør får Sportsvan nye støtfangere med store luftinntak og kromelementer i fronten. Hekken prydes med en diffuser, blanke enderør og sotede lykter, mens sidene pyntes med dekorative skjørt. Og så får du selvsagt noen R-Line logoer med på kjøpet.

Om du også går for interiør-pakken får du sportsseter i stoff og San Remo mikrofiber, dekorativ trim, stigtrinn med R-logo, matter med kontrastsømmer, samt pedaler i rustfritt stål og sort taktrekk. Og, ikke minst, en skjerm som lyser R-Line på oppstartsmenyen.

Uavhengig av alt dette tilbyr Volkswagen en R-Line Sportspakke til Golf Sportsvan. Den inkluderer progressiv styring, sotede vinduer og senket (15 mm) sportsunderstell. Man kan også velge mellom fire R-Line felgtyper i 17 eller 18 tommers dimensjon.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: