Sema Show 2015 - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
200 bilder i galleri
Sema Show 2015
Sema Show er et eldorado for de som elsker styling og tuning. Showet går av stabelen i bling-bling hovedstaden Vegas, der alt er tillatt.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

SEMA er en forkortelse for Specialty Equipment Market Association, den amerikanske organisasjonen for ettermarkedsleverandører. Showet arrangeres hvert i Las Vegas.

De store bilfabrikkene samarbeider med underleverandørene, mens en rekke små og store Petter Smart-firmaer varter opp med muskler og styling.

I tillegg til selve utstillingen i Las Vegas Convention Center, byr Sema Show også på en rekke seminarer, produktdemonstrasjoner, spesielle happenings og mulighet for networking.

Showet trekker ifølge Sema over 140.000 besøkende fra 130 land utenfor USA, hvorav 60.000 forhandlere som er på jakt etter aktuelle produkter å selge.

De kan velge blant tusenvis av nye deler, verktøy og komponenter.

Sema Show er en lukket fagmesse, så man må ha en eller annen relasjon til bilbransjen for å skaffe seg billett, noe som neppe byr på de store problemer.

Utstillingen har vært arrangert årlig siden 1967, og årets er den 49. i rekken. Showet dekker er areal på cirka 140.000 kvadratmeter i og rundt Las Vegas Convention Center.

Her får du et stort bildegalleri med mange av de spesielle objektene som stilles ut i Las Vegas denne uken. Som du ser er det noe for enhver smak her.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: