Hyundai : Hyundais første G - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img
2 bilder i galleri
Hyundais første G
G90 skal den første Genesis hete. Nå har vi de første bildene her.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Ikke før hadde vi fortalt om Hyundais nye premiumsatsing og deres nye designsjef før de sender oss de første skissene av en av de nye modellene.

G90 kaller de denne, den første modellen i den nye Genesis-rekken, og det betyr vel at den skal ligge på toppen av den nye luksusmodell-familien som skal debutere i desember.

Atletisk eleganse er det navnet koreanerne har satt på det nye designspråket – hvilket ikke sier mer enn de fleste andre ordene som er brukt på tilsvarende. Fluidic Sculpture og hva det heter for noe alt sammen.

Les også: Hyundai-luksus=Genisis

Det man legger merke til er et langt panser, en forholdsvis begrenset glassavdeling og en ganske fastback hekk.  Men særlig liker jeg den lange ubrudte linjen i siluoetten som gjør at det hele henger sammen som en helheltlig form. 

Og den bevingede logoen er helt konge, som barnebarna til målgruppen kanskje ville sagt.

Les også: Genesis i sentrum

Vi fikk litt av disse elementene på den Vision G som Hyundai tok med seg til Pebble Beach i høst, for å pirre de kommende kundene litt.

Det er foreløpig ikke gitt noen tekniske detaljer, men alle regner med at det kommer til å finnes en V-åtter for dem som vil, og kanskje en twin-turbo med tiden. Det varer nok ikke lenge før vi får vite mer, bilen skal i salg i Korea allerede i desember.

Samtidig med disse ideene fikk vi vite mer om kommende modellutvalg. Vi kan vente oss en G80 og en G70 sedan, pluss en coupéutgave, en mellomstor crossover og en ganske stor SUV.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: