Kia : Stor luksus fra Kia - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
18 bilder i galleri
Stor luksus fra Kia
Med Telluride forteller Kia at de kan toppe sin SUV-serie med en bil som er dimensjonert for kravstore amerikanere.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Her får vi nemlig et glimt av en det som kan bli en luksuriøs syvseter. Konseptbilen har riktignok bare plass til seks, men det er en smal sak å endre dersom man bestemmer seg for at dette man vil gå videre med.

Bilen er basert på en strukket Sorento-plattform med en akselavstand på hele 308 cm. Bilen er fem meter lang, to meter bred og rager 180 cm i høyden. Sammenlignet med Sorento betyr det 24 cm ekstra i lengden, 12 cm ekstra bredde og 11 cm pluss i høyden.

Felgene er massive 22-tommere med Hankook dekk i dimensjon 275/45 R22.

Konseptdører
Dørene er slik de ofte er på konsepter – hengslet slik at de åpnes 180 grader for maksimalt innsyn til et lekkert interiør. Da ser man inn på fire separate seter, men det ligger to ekstra skjult i bagasjeromsgulvet.

Det er i midtre seterad man bør oppholde seg – her kan seteryggene legges godt bakover og man kan vippe opp behagelige fothvilere.

Alle de fire faste setene har mikroskopiske åpninger i ryggstøttene hvor det sitter sensorer som sjekker sjåførens og passasjerens helse.

Lysterapi
Oppdages det at noen er slitne eller har jetlag, så varsles dette på nærmeste dørpanel. Og for å kompensere for trøtthet anvendes lysterapi fra et panel som sitter under det gedigne panorama soltaket.  

Drivlinjen er selvsagt hybrid. Den kombinerer en 270-hesters V6 med en 130-hesters elmotor for en samlet effekt på 400 hestekrefter som sendes til alle fire hjørner.

-Selv om det for tiden ikke fins konkrete planer for å realisere Telluride, så har Kia en historie for å levere produksjonsmodeller som har et klart slektskap med tidligere konsepter, og Kias stor SUV er langt fra en utopisk fantasi, konkluderer de i sin pressemelding. Så kan vi jo tenke vårt.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: