Volvo : Volvos luksus-interiør - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
12 bilder i galleri
Volvos luksus-interiør
Det er ikke noen ny bil Volvo viser i Beijing disse messe-dagene. De viser noe som er meget mer interessant for kineserne: verdens mest vanvittige luksusinteriør.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Oppbevaringsrom for sko er kanskje ikke helt enestående i skreddersydde luksusinteriører. Men hos Volvo er det oppvarmet. Du kan hente ut selskapsskoene dine – eller jaktstøvlene – derfra, og de har termostat-garantert kroppstemperatur.

Vi ante kanskje at det skulle komme. I fjor slapp nemlig Volvo en antydning av fremtidige luksus-salong interiører på Shanghai-utstillingen. I sin XC90, som de da døpte Excellence.

Les også: Volvo-eksellense til Europa

Men nå har de tatt det hele helt til topps – kanskje litt over toppen forresten – og droppet de vulgære SUV-omgivelsene.

Den nye Lounge Console, som de kalte den, er presentert som en selvstendig skulptur, en slags installasjon. Men er åpenbart ment å finne sin plass i en strukket S90.

Komfort foran kvantitet
I Shanghai-utgaven hadde de hevet ut det ene setet slik at det var fire til sammen. Nå har de tatt den enda lenger, og droppet passasjersetet foran. Det betyr et venstre baksete med komplette fasiliteter.

Fotstøtte, digitalt display som du kan hente frem eller skjule, et stort bord. Det antydes tre modi der bak:

Arbeid, med fullt tastatur på bordet, og et skikkelig display foran deg. Eller underholdning med Netflix på skjermen og lyd gjennom trådløse Bowers & Wilkins øreklokker. Eller slapp-av modus med det hele. Nedslått seterygg, massasje og varme eller kaldluft fra hekken og opp – etter valg.

(saken fortsetter)

Kjøleskap for drikkevarene i midtkonsollen, oppvarmet eller nedkjølt koppe-holder. Eller skal vi si glassholder? Orrefors har selvfølgelig vært ute med krystallglass-kunstene sine.

Dersom Volvo har hatt disse Kina-vennlige luksusinteriørene i tankene sine lenge, gjorde de jommen et riktig valg da de ansatte en ny sjef for interiørdesign. Robin Page kom fra Bentley, der de ikke er helt ukjent med luksus. Men i Gøteborg – av alle steder – har han jommen fått lov til å ta den enda lenger.

Volvo har ikke sagt at dette skal i produksjon. Men deres kinesiske eiere har nok hatt en baktanke her.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: