Hyundai Kona: Her er Kona Electric - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
19 bilder i galleri
Her er Kona Electric
Denne bilen er det mange som venter på. Her får du nyttige detaljer om Kona Electric.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Du kan se Kona hos din Hyundai-forhandler, men ikke versjonen som frister flest nordmenn. Kona Electric skal nemlig debutere på Genève-utstillingen neste uke, men nå har Hyundai sluppet viktig informasjon – med unntak av prisen.

Les vår prøvekjøring av Kona

Bilen kombinerer to egenskaper som er raskt voksende – den er en kompakt SUV og den har elektrisk drivlinje. Dessuten ser den kul ut, og mulighetene for individualisering er til stede.

Kona Electric skal leveres med to alternative drivlinjer og ditto tilhørende batteripakker.

Basisversjonen har en motor på 135 hestekrefter og en batteripakke på 39,2 kWt som skal holde til en rekkevidde på 300 kilometer etter den nye, og mye strengere, WLTP-standarden.

Den gjør null til hundre på 9,3 sekunder og har en toppfart på 167 km/t. På vanlig strømnett lader du den hjemme i løpet av 6 timer og 10 minutter, men om du kjører innom en hurtiglader med 100 kW hastighet fyller du batteriene til 80 % kapasitet i løpet av 54 minutter.

Ønsker du mer krefter og lengre rekkevidde kan du velge utgaven med kraftigere motor og større batteripakke. Da får du 204 hestekrefter og en batterikapasitet på 64 kWt – nok til en rekkevidde på inntil 470 kilometer.

Toppfarten er den samme, men akselerasjonen går nå unna på 7,6 sekunder. Som ved standard batteripakke kan du lade den 80 prosent i løpet av 54 minutter på hurtiglader, mens du på en hjemmelader trenger 9 timer og 40 minutter fra tom til full.

Kona Electric har alt du forventer å finne av sikkerhetsutstyr på en moderne bil. Den måler 418 x 180 x 157 cm over en akselavstand på 260 cm. Bagasjerommet har en kapasitet på 332 liter med ladekabelen på plass.

Vi regner med å få flere detaljer om leveringstid og priser i Genève neste uke.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: