BMW X2: Hot X2 fra BMW - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
31 bilder i galleri
Hot X2 fra BMW
BMW lanserer nå en ny toppmodell i X2-familien. Sporty design understreker bilens muskler.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

X2 er rettet mot en yngre målgruppe enn de øvrige X-modellene, og dermed vil nok en del av kundene gå for den mest sportslige utgaven som nå lanseres.

Les våre førsteinntrykk av BMW X2

Under panseret på X2 M35i ligger en splitter ny toliters turbomotor med 306 hester og maks dreiemoment på hele 450 Newtonmeter. Dette er først gang M Performance setter sin signatur på en firesylindret motor, og samtidig er den BMWs kraftigste toliter.

For å garantere at kreftene kommer effektivt ned i asfalten er X2 M35i utstyrt med xDrive firehjulsdrift og 8-trinns Steptronic automatkasse som standard. Launch Control er også inkludert. Null til hundre er oppgitt til 4,9 sekunder.

M chassiset er senket og tilpasset de ekstreme ytelsene. Den adaptive fjæringen kan sette manuelt til to forskjellige nivåer, avhengig om du ønsker maks sportslighet eller langtur-komfort.

En ny M Sport differensial er utviklet til framakselen for å sørge for godt grep.

Selvsagt er også bremsene oppgradert. Du ser inn på blå calipere og 18-tommers skiver foran, 17-tommere bak. Styring og demping er også spisset og strammet opp.

For å fremheve de sportslige egenskapene er X2 M35i pyntet med en del unike detaljer i cerium-grått. Du ser det rundt grillen og lyktene, på speilhusene og luftinntakene. Integrert på bakluka sitter en distinkt spoiler.

Selvsagt får du godlåt slik du er vant til fra M-modellene – det sørger sportseksos med to store enderør (100 mm diameter) for.

Innomhus er det også sportslig med M Sport skinnkledd ratt utstyrt med girhendler. Som tilleggsutstyr kan bilen utstyres med M sportsseter.

Produksjon av den nye X2 M-modellen starter i november, og de første bilene kan parkeres i garasjen til de mest ivrige kundene i mars 2019.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: