Nytt Bil i postkassen - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
10 bilder i galleri
Nytt Bil i postkassen
Mercedes AMG GT 63 S sprinter raskere ut av lyskrysset enn tiden det tar å si 0-100 på 3,2 sekunder. I seneste nummer av bladet Bil tas du med på den brutalt vakre reisen.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Om jeg skulle være så heldig å hanke inn den virkelig store lotto-gevinsten, kommer Mercedes AMG GT 63 S til å stå høyt oppe på handlelisten. 2,5 millioner kroner er mange penger, men en banebil med plass til fire som kompromisser bedre på komfort og håndterbarhet i vanlig trafikk skal det godt gjøres å finne. Hele kjøreopplevelsen finner du naturligvis i bladet Bil.

Noen bileiere tar eventyrlysten til større og mer utilgjengelige høyder enn andre. Jeep Wrangler-klubbens medlemmer hører med blant dem. For når noe skal etterses eller fikses under bilen, vinsjer de den bare opp i et tre. Og er det trangt der de parkerer, kjører de like gjerne opp på forhjulet til naboen.

Alt det Lisbeth og Knut Roger Gresdal bruker sin 30 år gammel Wrangler til, leser du selvfølgelig om i Bil.

Fire av ti nye biler som registreres nå har elmotor under panseret. Derfor tok vi Hyundai Kona Electric på langtur med vinterføre under hjulene på deler av turen. Og naturligvis uten å lade underveis. Etter 400 kilometer fra vest til øst i Norge, under det mange vil anse om vanskelige kjøreforhold, var det fortsatt 30 kilometer rekkevidde igjen i batteripakken.

Bare i Bil leser du en like grundig rekkeviddetest på markedets for tiden mest etterspurte elbil.

Bil er kjent for grundige tester. I seneste utgave måles splitter nye Honda CR-V mot oppgraderte Mazda CX-5 og med storselgeren Toyota RAV4 som referanse. Hvordan det gikk finner du svar på i Bil.

For praktisk anlagte har Ford og Kia lansert hver sin nye stasjonsvogn i høst. Ford følger opp tidligere stasjonsvognsuksess med Focus mens Kia er ute med første Ceed som stasjonsvogn. Testen leser du naturligvis i Bil.

Pickupene har fortsatt mange venner, og særlig i USA skal de helst være store som Ram 1500. Etter at RAM har fått egen tilstedeværelse i Norge, kommer det garantert til å bli flere av biltypen å se i trafikken. Hvordan det tar seg ut høyt der oppe kan du lese mer om å Bil.

I Bil finner du også Øyvind Støre Olsens beretning om gleden ved å eie og ikke minst kjøre to av bilhistoriens klenodier, 1956 Mercedes 300 SL Gullwing og 2007 Mercedes SLR McLaren. Dette er ikke biler som står på stas slik de riktignok gjorde under Oslo Motor Show, men Olsen lufter dem ofte og på lange turer.

For Martinius Stenshorne startet motorsportkarrieren da han som fireåring entret gokarten. Italiensk mester rakk han å bli før fylte 13. Historien om det nye norske racing-stjerneskuddet finner du i bladet Bil, og bare der.

Bladet Bil nummer 1/2019 er tilgjengelig i løssalg, men benytt deg gjerne av vårt abonnementstilbud om du vil være blant de første som får bladet hjem i posten. 

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: