Kia : Appetittvekker fra Kia - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img
1 bilder i galleri
Appetittvekker fra Kia
Kia gir oss i dag et første glimt av en ny modell som vi snart skal få se mer av.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Kia omtaler XCeed som en CUV, Crossover Utility Vehicle, en brobygger som skal dekke gapet mellom femdørs Ceed og en kompakt SUV.

Basert på dette første bildet er det vanskelig å danne seg noe detaljert inntrykk, men vi lover å komme tilbake med mer informasjon når bilen avdukes for pressen om noen uker.

XCeed er som de øvrige Ceed-modellene designet ved Kias designsenter i Frankfurt. Den er lavere enn en SUV, men har ifølge Kia likevel en høy sittestilling som gir bedre sikt enn man opplever i en tradisjonell kombikupe.

– Det sporty designet til XCeed gjør den attraktiv, uten å kompromisse på fleksibilitet og brukervennlighet. Den er smart innredet, noe som gjør plassen i kupéen og bagasjerommet tilsvarende en SUV, men med et mer sportslig og kompakt design, sier Emilio Herrera, Chief Operating Officer i Kia Motors Europa.

I slutten av juni vet vi mer, men det er naturlig at XCeed vil dele drivlinjer og andre komponenter med Ceed stasjonsvogn og kombi.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: