Nytt Bil i postkassen - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
7 bilder i galleri
Nytt Bil i postkassen
Nyheten Toyota Supra og ørkensafari med Ford Ranger Raptor konkurrerer i seneste nummer av bladet Bil om oppmerksomheten med Norge som ditt nærmeste bilferieland.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Det er sommer og mange har allerede lagt ut på ferie med bil. I seneste nummer av bladet Bil tar redaksjonen deg med til interessante steder å besøke. Naturligvis guider vi deg ikke langs hovedveiene, nei, vi har kjørt de morsomme omveiene som gjerne har ligget der i uminnelige tider, men som det er lett å kjøre forbi.

Etter mange års fravær er Toyota tilbake med Supra. Bil har kjørt asfaltmaskinen som Toyota sambygger i Graz i Østerrike med BMW Z4 i bunnen. Hvordan den er forskjellig fra Z4 kan du lese om i Bil.

Ford er viden kjent for Raptor-utgaven av den amerikanske pickupen F150. Nå kommer også den noe mindre Ranger i Raptor-innpakking, men ikke med samme voldsomme motorutrustning som i F150. Bil har kjørt Ranger Raptor. Forskjellen på Ranger og Ranger Raptor leser du i selvfølgelig om i Bil.

Norsk kjøretøyhistorisk museum har gjenoppstått, nå som en viktig del av Norsk vegmuseum ved Hunderfossen i Lillehammer. Ikke lagt inn besøk der denne sommeren? Det anbefaler vi. Hva museet har å by på leser du om i bladet Bil.

Holm Jacob Matheson kaller seg ikke rallykjører, men fortkjører. For det er jo akkurat det han gjør som nest mestvinnende bak et ratt i Norge. Med 148 seire i en og samme bil er Matheson bare to seire fra 150 som han håper er nok til en plass i rekordboka til Guinness.

Kun én nordmann har flere seire, legenden Trond Schea, men ikke i samme bil. Og lurer du på hvor Scheas vinner-Cortina befinner seg, så leser du det i Bil.

I seneste Bil duellerer Toyotas nye Corolla med Skoda Octavia. Hva som skiller de to og hvem som vinner, røper vi ikke her, men du leser om det i bladet.

Drifting startet som motkultur blant bilentusiastene i Japan. Her kjøres det ikke på tid, men vanskelighetsgrad og gjennomføring teller. I denne sporten peker én nordmann seg ut: Fredric Aasbø som en av verdens aller beste.

Du kunne lese om ham i Oslo Motor Show-utgaven av Bil i fjor, mens vi i dette nummeret presenterer mannen og sporten langt bredere.

Bladet Bil kommer snart i løssalg, men benytt deg gjerne av vårt abonnementstilbud om du vil være blant de første som får bladet hjem i posten. 

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: