Opel Grandland X: Opels hybride SUV er priset - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
39 bilder i galleri
Opels hybride SUV er priset
Opel Grandland X Hybrid4 er klar for det norske markedet tidlig neste år. Prisene er klare nå, så det er bare å bestille.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Dette blir en ny spennende utfordrer i SUV-segmentet. Med en samlet effekt på 300 hestekrefter og en elektrisk rekkevidde på inntil 59 kilometer WLTP har den egenskaper mange setter pris på.

I tillegg får bilen en attraktiv pris – kr 489.900 i utstyrsnivå Premium som inneholder det meste du trenger.

BILTEST: Opel Grandland X møter Peugeot 3008, Skoda Karoq og Subaru XV

Grandland X Hybrid4 har sin internasjonale debut på bilutstillingen i Frankfurt og de første bilene er på plass hos norske forhandlere i januar.

Drivlinjen består av en 1,6-liters turbo bensinmotor som alene yter 200 hk. I tillegg har den en elmotor på 80 kW / 109 hk på hver aksel slik at samlet effekt blir hele 300 hestekrefter. Foreløpig oppgitt forbruk er 0,13 liter på mila, tilsvarende et CO2-utslipp på 29 g/km.

Den fremre elmotoren er koblet til en 8-trinns automatgirkasse mens bakre elmotor, inverter og differensial er integrert i den elektrisk drevne bakakselen. Batteripakken med en kapasitet på 13,2 kWt er plassert under baksetet for å oppta minst mulig plass.

Grandland X Hybrid4 har fire kjøremodi – elektrisk, hybrid, AWD og Sport. I hybridmodus vil bilen automatisk velge best egnet kombinasjon av bensin- og elmotorer mens elektrisk modus tilbyr utslippfri kjøring.

I Sport kombinerer bilen alle motorene for maksimale ytelser mens du tvinger den til å trekke på alle hjul under vanskelige forhold ved å velge AWD.

Her kan bestselgerne blant SUV-ene i Norge, Toyota RAV4 og Mitsubishi Outlander, få en ny konkurrent å bryne seg på.

Her finner du komplett pris- og utstyrsliste

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: