Hyundai : Ny kollisjonspute fra Hyundai - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img
5 bilder i galleri
Ny kollisjonspute fra Hyundai
Hyundai Motor Group har utviklet en ny kollisjonspute som skal indre at fører og passasjer smeller i hverandre ved en kollisjon.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

De hevder samtidig å ha redusert vekten på puten som er installert i førersetet betydelig ved hjelp av ny, patentert teknologi.

Ved kollisjon ekspanderer puten og deler plassen mellom fører og forsetepassasjer for å unngå sammenstøt og hodeskader. Dersom det ikke sitter noen i passasjersetet vil fører beskyttes mot sidekollisjon fra høyre.

Hyundai forventer at den nye kollisjonsputen kan redusere hodeskader grunnet sammenstøt mellom de to i forsetene med 80%.

I kollisjonsputen er det installert en komponent som gjør at puten holder på formen og kan motstå vekten av passasjerene ved sammenstøt.

Hyundai Motor Group har utviklet en ny teknologi som forenkler designen og reduserer vekt på komponenten og kan dermed produsere en kollisjonspute som er cirka 500 g lettere enn tilsvarende produkter.

En mindre kollisjonspute vil gi større fleksibilitet med tanke på setedesign i fremtidige modeller.

Hyundai forventer at Euro NCAP vil vektlegge sammenstøt fra side og mellom passasjerer enda mer i sine kollisjonstester fra starten av 2020. I en slik evaluering vil den nye kollisjonsputen utviklet av Hyundai Motor Group bidra til et godt testresultat.

Den nye kollisjonsputen installeres i fremtidige modeller fra Kia og Hyundai.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: