Aston Martin : Aston Martin bygger reder - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
22 bilder i galleri
Aston Martin bygger reder
Den mest relevante nyheten om Aston Martin er vel at de nå åpner «The Nordic Hall of Heroes» - Valkyrie og Valhalla kan bestilles. Men la oss først ta en fra den myke siden: nå bygges det Aston Martin reder!
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet BilAutofil (1996-2022).

Twitter RSS
bsgif

Det kan selvfølgelig ha noe med den Silicon Valley-populære sporten å gjøre: Doomsday Prepping – forberede seg for å unngå Valhalla (for et underlig navn på en bil!).

Survival Condo Project – en tidligere rakettbase nord for Wichita, Kansas er blitt veldig populær blant noen av dem som frykter bomber eller naturkatastrofer (hva er egentlig forskjellen?). Og når de virkelig vettaskremte kapitalistene forteller at de har kjøpt seg hus på New Zealand, er det stammekode for at de har handlet en gammel ICBM-silo som de har flyttet dit og innredet ganske komfortabelt.

Det er mulig bilprodusentens siste husly-prosjekt er litt mer sivilt tenkt. Det kalles «Aston Martin Automotive Galleries and Lairs» – og i min bok er vel «rede» det nærmeste man kan komme en lair.

Dette er da, får vi vite, noe som er spesialtilpasset for alle som vil ha sin egen unike, skreddersydde garasje, et slags galleri med bilen som sentrum.

Selvfølgelig ble prosjektet lansert i klodens sentrum for penger & fancy biler – Pebble Beach Concours d’Elegance der eleganse stadig får mer underlige definisjoner.

Nok av det – her er altså et prosjekt som skal drives av verdenskjente arkitekter, men med AMs egen kreative sjef, Marek Reichman, som sentrum.

Det var for øvrig han som sto i spissen for interiørdesignen i Aston Martin Residences i Miami Beach også – brakke med branding er visst tingen nå.

Skal si han er kommet langt fra han tegnet undergangsdømte Rovere tidlig på nitti-tallet.

Hvorfor de kaller dette lair skjønner jeg ikke. Man regner vel ikke med at det skal ruges ut noen små-Astoner der?

Det høres jo heller ut som noe der bekymrede eiere ønsker å beskytte bilene sine – enten mot raddissene som syns åpenbar utstilling av velstand er vulgært, eller mot kommende klimatiske problemer.

Ikke glem – dette «redet» dukket opp etter den varmeste sommeren på mange, mange år.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: