Mitsubishi Outlander PHEV: Ny generasjon Outlander - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
14 bilder i galleri
Ny generasjon Outlander
SPIONBILDER: Her er tidlige bilder av en ny generasjon Mitsubishi Outlander. Du får neppe se det endelige produktet før i 2021.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet BilAutofil (1996-2022).

Twitter RSS
bsgif

Dette er en modell som har vært lenge på markedet. Allerede i 2012 kom tredje generasjon Outlander på markedet – først med bensin- og dieselmotorer, og så et års tid senere som ladbar hybrid

Sistnevnte ble raskt et populært innslag på norske veier – siden 2013 er det kommet nærmere 30.000 biler til Norge gjennom offisielle kanaler i tillegg til et stort antall bruktimporterte.

Outlander var ifølge OFV Norges mest solgte SUV i 2015 og 2016 og har siden vært topp tre på tross av at den nå er ganske tilårskommen, selv etter en facelift for et par år siden

Men nå nærmer det seg altså nok et generasjonsskifte. Her er Mitsubishi ute og tester en ny prototyp mot den eksisterende modellen og tre konkurrenter – Subaru Forester, Toyota RAV4 og Honda CR-V.

Trolig kommer bilen på markedet først som 2021-modell. Designmessig vil den hente inspirasjon fra Engelberg Concept som ble vist i Genève i mars

Den blir noe større enn dagens modell og får mer kantet design. Selv om bilen på bildene er godt kamuflert kan man se at den har formene til felles med konseptet, dog i nedtonet utgave, i tillegg til doble hovedlykter og baklykter som strekker seg rundt hjørnene.

Konseptbilen kan også gi et godt signal om tekniske løsninger i neste generasjon Outlander PHEV.

I så fall snakker vi om elektrisk rekkevidde på rundt 70 kilometer etter WLTP-syklusen (dagens har 45 km) takket være en batteripakke på 20 kWt – opp fra 13,8 kWt.

Samlet effekt i dagens modell er 224 hk, og nykommeren vil trolig ha tilsvarende ytelser. 

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: