Hyundai : Hyundai utvikler el-racer - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
14 bilder i galleri
Hyundai utvikler el-racer
Hyundai Veloster N ETCR skal delta i en helt ny serie som starter neste sesong. Nå har bilen gjennomført sin første banetest.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Det var under en åpen todagers test for TCR-biler fra hele Europa på Hungaroring at Hyundai benyttet anledningen til å debutere sin Veloster N ETCR.

Testen satte ingeniørene i stand til å hente ut data om chassiset fra den teknisk krevende banen, samtidig som de eksperimenterte med å finne optimal utnyttelse av drivlinjen som er utviklet av Williams Advanced Engineering.

Hyundai har årelang erfaring innen TCR racing med sin i30 N TCR og Veloster N TCR, og denne kunnskapen tar de med seg når de skal utvikle ny bil for den helt nye ETCR-klassen som starter med de første løpene fra 2020.

Foreløpig er det sparsomt med konkurranse – så vidt meg bekjent er det kun Cupra som så langt har vist frem en prototyp, men flere produsenter har signalisert sin interesse for å bygge elektriske touring cars.

Veloster N ETCR er første elektriske løpsbil som skal bygges av Hyundai Motorsport, og det er også deres første racer med midtstilt motor og bakhjulsdrift.

Med batteripakke i gulvet og doble fjærbein på bakakselen er også chassiset radikalt forskjellig fra noe tidligere prosjekt fra Hyundai Motorsport, så de trenger all den testing de kan få frem mot debuten neste sesong.

Dagene teamet tilbragte på Hungaroring var dermed bare starten på et omfattende testprogram for de kommende måneder.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: