Toyota : Toyotas fremtidsvisjon - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
12 bilder i galleri
Toyotas fremtidsvisjon
Toyota vil bygge et emosjonelt bånd mellom bil og sjåfør. Nå skal «LQ» vises frem for publikum.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Toyota Motor Corporation (Toyota) annonserte rett før helgen «LQ». Det er en konseptbil som ifølge Toyota nyttiggjør seg av avansert teknologi for «å bygge et emosjonelt bånd mellom bil og sjåfør».

LQ, som er neste generasjon av Toyotas «Concept-i» som ble vist første gang på Consumer Electronics Show i 2017, er utstyrt med selvkjørende egenskaper og «Yui», en avansert interaktiv kunstig intelligens (AI) som er designet for å lære av sjåføren og for å gi en personifisert mobilitetsopplevelse.

- Tidligere var forkjærligheten vår for biler drevet av muligheten de ga oss til å dra til fjerne steder og muliggjøre eventyr, sa utviklingsleder på LQ-prosjektet, Daisuke Ido.

- Avansert teknologi gjør det mulig for oss å flette sammen kundenes livsstil med nye måter å engasjere og glede dem på. Med LQ er vi stolte over å kunne tilby en bil som byr på en personifisert opplevelse, møter enhver sjåførs unike mobilitetsbehov og bygger et enda sterkere bånd mellom bil og sjåfør, sier han.

LQ vises offentlig på «Future Expo», en spesialutstilling på årets Tokyo Motor Show 24. oktober til 4. november.

Toyota annonserte i den anledning også «Toyota Yui Project Tours 2020», et offentlig prøvekjøringsarrangement i perioden juni til september 2020. Det skjer i Tokyo.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: