Skoda Octavia RS: Appetittvekkere fra Skoda - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
15 bilder i galleri
Appetittvekkere fra Skoda
Skoda viser skisser av den nye generasjonen Octavia RS som skal avdukes om en snau måned.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Oppdatert med ferske spionbilder av en nærmest ukamuflert bil.

Ladeluka i venstre forskjerm viser tydelig at dette er den ladbare hybriden med 245 hestekrefter.

De store luftinntakene i front er fortsatt lett kamuflert, men vi ser den nye grillen tydelig. Fra siden avslører røde calipere og spesialfelger at dette er en RS, sammen med de store eksosrørene og den diskrete spoileren på bakluka.

Bilen skal debutere på bilutstillingen i Genève 3. mars, så inntil videre må vi nøye oss med disse tre skissene Skoda har publisert – to av kombikupeen og ett av stasjonsvognen.

20 år er gått siden den første Octavia RS ble presentert, og den som er på vei nå er generasjon fire i rekkefølgen.

Sammenlignet med forgjengeren har bilen vokst litt. Den blir første Octavia RS med ladbar hybrid drivlinje der Skoda antyder en samlet effekt på hele 245 hestekrefter med gunstig forbruk og lave CO2-utslipp.

Skodas RS-utgave er en populær entusiastbil i en rekke markeder. I kjernemarkeder som Tyskland, Storbritannia og Sveits er hver femte nye Octavia som selges en RS-utgave.

Også i Norge er det mange som ønsker seg en praktisk familiebil med litt ekstra muskler, så Octavia RS er blant modellene som går raskest unna på bruktmarkedet.

Designskissene avslører nye Octavia vRS iV i begge karosseriformer. Mest iøynefallende designelementer er den sorte Skoda-grillen og støtfangeren med store luftinntak.

Store hjul, frontsplitter, diffuser og hekkspoiler understreker bilens sportslige ambisjoner. Det er bare å glede seg til bilen avdukes.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: