Citroën C4: Her er nye Citroën C4 - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
60 bilder i galleri
Her er nye Citroën C4
Citroën vil ikke støte noen potensielle kunder fra seg. Derfor lanserer de nå sin nye generasjonen C4 med alternative drivlinjer.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Tre bensinmotorer og to dieselvarianter står på programmet, men mest av alt fremsnakket Citroën den elektriske utgaven under dagens virtuelle lansering av nye C4.

Drivlinjen kjenner vi etter hvert godt fra flere slektninger i PSA-gruppen, en 136-hesters motor med batterikapasitet som gir en realistisk rekkevidde på rundt 350 kilometer. Andre biler med denne er Peugeot e-208 og Opel Corsa

Skal du kjøre så langt at du må lade underveis, gjør du det i en hastighet av 100 kW dersom du finner en hurtiglader med slik kapasitet.

Sammenlignet med forgjengeren, C4 Cactus, er nye C4 langt mindre sær designmessig. Jeg tror mange er enig at den ser elegant ut der den rager 1,53 meter i høyden, er 436 cm lang og 180 cm bred.

Dermed posisjonerer den seg mellom sine søsken, Peugeot e-2008 og DS3 Crossback E-Tense. Neste år følger nye Opel Mokka på samme lesten. 

Akselavstanden er på rause 267 cm og bagasjerommet har en kapasitet på 380 liter. Og det gjelder uansett hvilket drivlinje du velger.

Citroën forbindes av mange med komfort, og de har her laget et avansert understell med det de betegner som Progressive Hydraulic Cushions og avanserte komfortseter som sammen med den stillegående elmotoren skal fremheve disse egenskapene.

Nye Citroën C4 skal ifølge Citroën være bestillingsklar fra høsten, og de første kunder får sine biler utlevert sent på året.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: