Pallplass for Dennis Hauger - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
11 bilder i galleri
Pallplass for Dennis Hauger
Etter mesterlig kjøring på våt bane sikret Dennis Hauger seg i dag sin første pallplass i det internasjonale Formel 3-mesterskapet.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Grunnlaget for det gode resultatet ble lagt i fredagens kvalifisering hvor det norske supertalentet sikret seg startspor 10. Kvalifiseringen ble startet fredag ettermiddag, men et kraftig regnskyll medførte at flere kjørte av banen slik at omgangen ble stoppet.

Ny kvalifisering ble kjørt fredag kveld, fortsatt på våt bane, og der sikret Dennis seg det gode startsporet ved å være raskere enn blant annet begge sine teamkolleger.

Topp 10 er svært viktig siden resultatet fra første løp danner grunnlag for startoppstillingen i andre løp, men der de ti beste starter i omvendt rekkefølge.

Lørdagens løp ble kjørt på tørr bane og inneholdt mye dramatikk. Men Dennis klarte å holde hodet kaldt og kjørte inn til åttendeplass, hans beste resultat hittil i år.

Det betød startspor tre i søndagens løp, og den muligheten benyttet Dennis til fulle. Løpet ble startet med regndekk på våt asfalt, forhold nordmannen mestrer meget bra. Han avanserte én plass allerede før første sving, og på runde to tok han seg opp i ledelse.

Det så lenge bra ut – Dennis fikk åpnet opp en luke på et par sekunder. Men etter hvert som banen tørket opp forsvant grepet i regndekkene, og selv om Dennis forsvarte seg mesterlig måtte han slippe to konkurrenter forbi seg i løpets siste runder.

– Teamet trodde det skulle komme mer regn ut i løpet, så de la inn et for høyt dekktrykk. Det gjorde det vanskelig å forsvare ledelsen, men jeg kjempet det jeg kunne. Jeg er fornøyd med egen innsats i dag, men selvsagt skuffet for at seieren glapp, sier Dennis Hauger til BilNorge.

Nå er det to ukers pause i serien, før det skal kjøres nye løp på Silverstone to helger på rad.  

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: