Rolls Royce : Lite egnet for introverte - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
19 bilder i galleri
Lite egnet for introverte
Rolls-Royce skal bygge et begrenset antall biler i farger som egner seg dårlig for den som ønsker å fremstå som diskret.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet BilAutofil (1996-2022).

Twitter RSS
bsgif

Neon Nights heter den nye kolleksjonen som her vises frem på Cullinan, Dawn og Wraith Black Edition – biler som i seg selv burde være blikkfang nok.

Serien er ifølge Rolls-Royce basert på suksessen de oppnådde med sin Pastel-kolleksjon på Monterey i 2019.

Biler i disse dristige fargene ble først bestilt av amerikanske kunder og er inspirert av naturen, men nå har Rolls-Royce bestemt seg for å lage ytterligere tre biler i hver av fargene for salg globalt.

Wraith Black Badge er utført i fargen Lime Rock Green som henter sin inspirasjon fra den australske grønne trefrosken. Interiøret er utført i Scivaro Grey skinn med detaljer og kontrastsømmer i den samme grønntonen som eksteriøret.

Lakkfargen Eagle Rock Red på Dawn Black Badge skal simulere blomsten fra et eviggrønt tre med betegnelse ‘Ōhi‘a lehua som vokser på Hawaii. Her er interiøret holdt i Selby Grey med Koi Red som kontrastfarge.

Cullinan Black Badge er utført i Mirabeau Blue som har hentet inspirasjon fra den eksotiske sommerfuglen Rhetus periander. Det hvite skinninteriøret friskes opp av detaljer i Lime Rock Green.

Med det begrensede opplaget er det nok svært lite sannsynlig at du får se noen av bilene på veien, men om du skulle gjøre det er jeg sikker på at det blir et minne som fester seg på netthinnen.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: