Mercedes-Benz AMG GT: Snart kommer AMG-GT i ny generasjon - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
10 bilder i galleri
Snart kommer AMG-GT i ny generasjon
SPIONBILDER: Selv om Mercedes-AMG har fått ansvaret for den nye SLS, betyr ikke det at de slipper taket i sin første egenutviklede modell.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet BilAutofil (1996-2022).

Twitter RSS
bsgif

Det kommer ikke noen nye GT Roadster – den rollen er overtatt av nye SL. Men den lukkede utgaven skal fortsette, og her er generasjon to av sportsbilene som så dagens lys i 2016 ute på test.

Trolig vil nye Mercedes-AMG GT vises offentlig mot slutten av året eller tidlig 2023.

Bilen skal bygges på den nye MSA-plattformen (Modular Sports Architecture) som også benyttes for SL. Våre bilder og video viser at de to har tilsvarende proporsjoner, men de vil likevel fremstå som to separate modeller.

Mens nye SL er en 2+2 cabriolet vil GT trolig fortsatt forbli en ren toseter coupé. Og den vil bli med hardcore enn SL som blander heftige ytelser med luksus og komfort for å tilfredsstille en bredere kundekrets.

Nå ser vi ikke noe av interiøret her, men det er sannsynlig at GT får et mer konvensjonelt instrumentpanel og dropper det store MBUX-panelet SL er utstyrt med.

(saken fortsetter)

Begge modellene vil tilbys med AMGs herlige fireliters twin turbo V8 og 9-trinns automatkasse, men der SL 63 stopper på 585 hestekrefter og 800 newtonmeter, vil nok GT tilbys i spesialutgaver med enda mer krefter slik tilfellet er med første generasjon. 

SL har firehjulsdrift i de hotteste varianter, men det er sannsynlig at GT får bakhjulsdrift som standard og firehjulsdrift som opsjon. Det er bare å glede seg.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: