Strøm på luksustoppen

Aston Martin er lei av at Rolls-Royce og Bentley får være alene i den mest luksuriøse delen av markedet. Nå avslører de sine planer.

Publisert Sist oppdatert
Lagonda SUV
Lagonda SUV

På bilutstillingen i Genève viste Aston Martin «Lagonda Vision Concept» – en gedigen eldrevet luksusbil som går direkte i klingen på Rolls-Royce og Bentley.

Nå forteller de at konseptet skal realiseres og avdukes i 2021. Det skal bli den første luksus-SUV som kun drives av utslippsfrie drivlinjer – vi snakker altså om en bil på aller øverste nivå der vi i dag kun finner Bentley Bentayga og Rolls-Royce Cullinan.

Les også: Flere får kjøpe Lagonda

Ikke bare skal den ha et vågalt design inspirert av Vision Concept, bilen skal bygges rundt nær-fremtids-teknologi med batterielektrisk drivlinje og en rekke autonome egenskaper.

Lagonda SUV-en blir ifølge Aston Martin ultra-stilig, super-luksuriøs, samtidig som den er hel-elektrisk og utslippsfri.

Designtopp Marek Reichman lover at produksjonsmodellen får en design som er like revolusjonerende som Vision Concept.

– Lagonda er et luksusmerke, men også et merke som er grunnlagt på teknologi. Denne bilen blir ulik alle andre SUV-er på markedet, med en design som peker inn i det 21. århundre, sier han.

Powered by Labrador CMS