Audi Sphere-modeller

Audis fjære sfære

Vi som trodde Audi var ferdig med alle Sfærene sine nå. Men nei! Samtidig som de viste alle tre på Monterey Car Week, dukket det opp en teaser-skisse av den fjerde.

Publisert

Activesphere heter det siste medlemmet i Audis batterielektriske, selvkjørende avant garde-familie.

Alle skal også visstnok ha så radikale tekniske ideer at her ville man få til helt nye design, sier også Audi. Men det er kanskje det som er det tristeste, alle de tre første ser ut som biler. Her er det ikke gjort noe særlig for å få dem til å se ut som noe annet.

Og det ene bildet som foreløpig er sluppet av Activesphere, viser noe som faktisk er enda mainstreamere enn alle de tre første.

Vi aner egentlig ikke noe om den nyeste, selv om den ser ut som den kan være nærmest en produksjonsmodell.

Men det har ikke vært sagt noe om at disse er konseptbiler som skal lede frem til en eller annen bilfamilie du skal kunne bli kjent med via din nærmeste Auto-forhandler.

La oss bare minne om at Urbansphere var tenkt for kinesiske megabyer, at Grandsphere var en bil som skulle sette mennesket foran maskinen – hva nå det betyr – og at Skysphere var ukens California Dreamin’ bil.

Om Activesphere sier de bare at den er en coupé-aktig crossover med iøynefallende store hjul! Og dessuten: Sett over det hele er bilen veldig dynamisk designet!

De sier at bilen skal debutere i begynnelsen av 2023 – men ikke noe om hvor eller hvordan.

Powered by Labrador CMS