Ny farge og nytt navn

Mitsubishi skal presentere en ny konseptbil på bilutstillingen i Shanghai. Men denne har vi sett før.

Publisert Sist oppdatert

Selv personer med korttidsminne vil dra kjensel på bilen, for det er bare en måneds tid siden vi møtte den i Genève der den ble vist som Engelberg Tourer Concept.

Nå er det neppe så mange kinesere som kjenner til det sveitsiske vintersportstedet, så nå er bilen lakkert i en mørkere lakkfarge samtidig som navnet er endret til e-Yi.

Vi får en detaljert forklaring på det nye navnet. E-en er utledet fra Explore, Experience og Engage, i tillegg til Electric.

Videre får vi vite at «Yi» i navnet er forkortelse av den kinesiske bokstaven "毅" som betyr kraftig, robust og driftssikker, og "奕" som betyr vakker.

Mens selv om farge og navn er endret, er innmaten fortsatt den samme og skal gi hint om hva vi har i vente når en ny generasjon Outlander Hybrid skal lanseres om en stund.

Her kombineres en 2,4-liters bensinmotor med to elmotorer. Vi får ingen informasjon om batterikapasitet, men Mitsubishi antyder 70 kilometer elektrisk rekkevidde målt etter WLTP-standarden, samt en total rekkevidde på 700 kilometer med full tank og toppladede batterier.

Ønsker du mer informasjon kan du jo bla deg tilbake til hva vi skrev om konseptet fra Genève.

Powered by Labrador CMS