Peugeot RCZ

Peugeot RCZ

Peugeot RCZ

Peugeot RCZ

Peugeot RCZ

Peugeot RCZ

Peugeot RCZ

Peugeot RCZ

Peugeot RCZ

Peugeot 3008 Hybrid4

Peugeot 3008 Hybrid4

Peugeot 5008

Peugeot 5008

Peugeot RCZ Hybrid4

Peugeot RCZ Hybrid4

Peugeot klar for Frankfurt

Peugeot avslører hva de skal vise på IAA i Frankfurt neste måned. Det burde være noe for enhver smak.

Publisert Sist oppdatert

Mest konkret er 5008, den nye, mellomstore flerbruksbilen. Denne får sin offisielle debut i Frankfurt og kommer til Norge på tampen av året.

LES MER OM 5008 HER

Bilen blir en storebror til 3008 og rommer inntil syv personer. I tillegg frister Peugeot med avansert teknologi og lover kjøreegenskaper som kombinerer komfort og dynamikk.

TT-kloning

En annen produksjonsklar modell er den kule coupéen RCZ. Vi møtte bilen første gang som konsept i Frankfurt for to år siden, og neste år er den på plass hos din Peugeot-forhandler.

SE KONSEPTBILEN HER

I sprekeste utgave får RCZ en 1,6-liters turbomotor på 200 hk, men du får også en 1,6-liter med 156 hk. De som foretrekker diesel får oppfylt sine ønsker gjennom en 2,0-liter med 163 hk.

HER ER SPIONBILDER AV RCZ

Renere fremtid

Peugeot er blant produsentene som kan skilte med lavest CO2-utslipp fra bilparken sin. Men det hindrer dem ikke i å gjøre en enda bedre jobb i fremtiden.

SAMLEARTIKKEL: ALT FRA FRANKFURT

En ny urban elbil skal lanseres i 2010 og andre generasjon Stopp & Start skal være på plass i 2010. Men PSA jobber også med en avansert hybrid diesel-løsning under betegnelsen Hybrid4.

Her er el-motoren plassert bak i bilen, noe som åpner for uavhengig firehjulsdrift og stor fleksibilitet med hensyn til hva slags motor som plasseres under panseret. Peugeot regner med å kombinere økt effekt med en forbruksreduksjon på ca 35 prosent.

To konseptbiler basert på teknologien står utstilt i Frankfurt – en 3008 Hybrid4 og en RCZ Hybrid4. Førstnevnte skal på markedet i 2011 mens RCZ viser hvordan den hybridteknologien kan utnyttes i en sportsbil.

SAMLEARTIKKEL: ALT FRA FRANKFURT

Powered by Labrador CMS