Vårt valg

Publisert Sist oppdatert

Innledning

To av de tre deltakerne i denne testen av små stasjonsvogner er praktiske og forholdsvis rommelige. Dessuten kan du som bileier glede deg over at de er populære som bruktbiler – de er lette å selge og holder seg brukbart i pris – når den tid kommer.

Selv om Mini Clubman har de absolutt beste kjøreegenskapene – den er rett og slett morsom å kuske på utfordrende veier – faller den til de grader gjennom når det gjelder plassforhold, så den kan ikke anbefales som daglig bil for ettbarnsfamilien.

Skoda Fabia er et traust og greit transportmiddel for den som ønsker nettopp det, et ujålete transportmiddel med stort bagasjerom.

Peugeot 207 SW viser seg frem med god fleksibilitet i plassutnyttelsen, lavt testforbruk og høyt utstyrsnivå i forhold til prisen.

I testprotokollen sanker vinneren jevnt og trutt med poeng i alle disipliner, uten egentlig å briljere, men nok til å gi et uvanlig stort poengoverskudd. Når også testlagets subjektive vurderinger går i samme retning, er saken klar. Testvinneren er Peugeot 207 SW.

LES VIDERE:
- Mini Cooper D Clubman
- Peugeot 207 SW
- Skoda Fabia
- Tekniske data

Powered by Labrador CMS