Nå kan du møte Xpeng - også fysisk

Da Xpeng startet salget i Norge var det kun mulig å bestille bilen via selskapets nettløsning. Men nå åpner 16 nye sentre hvor du kan få et fysisk møte med G3. Og snart følger nok en spennende modell.

Publisert

Fra en forsiktig start som Zero Emission Mobility kunne vi i sommer melde at et nytt selskap, XBI Norge, skal stå for import og distribusjon av Xpeng i Norge.

Selskapet er en del av Motor Gruppen som er godt forankret på det norske markedet med merker som Mitsubishi og Renault / Dacia.

På rekordtid har den nye organisasjonen bygget opp et riksdekkende distribusjonsnett med 16 sentre hvor du kan se bilene fysisk og få salgshjelp av eksperter.

Sentrene er samlokalisert med etablerte forhandlere av Motor Gruppens øvrige merker.

– De 16 nyåpnede Xpeng-senterne gjør at vi blir enda mer tilgjengelige for nordmenn flest, og det blir enklere å se og prøvekjøre Xpeng der man bor. Åpningen av Xpeng-sentrene er bare starten på etableringen vår i det norske markedet, men likevel en viktig milepæl for vår norske virksomhet, sier Elvis Cheng, daglig leder i Xpeng Norge.

Med de nye Xpeng-sentrene vil det totalt være 17 Xpeng-sentre tilgjengelig, inkludert det opprinnelige senteret på Lørenskog. Hos XBI, som står for driften av de nye sentrene, er gleden og entusiasmen stor for å nå ha fått på plass Xpeng i sine lokaler.

– Vi svært fornøyde med å være klare og åpne hele 16 forhandlerpunkt. Med etablerte og dyktige forhandlere på laget gleder vi oss til å kunne presentere både SUV-en G3 og den sportslige P7 i våre lokaler, sier Rune Gjerstad, daglig leder i XBI.

– Jeg vet at forhandlerne gleder seg til å ta imot nysgjerrige og interesserte kunder og sørge for at de får en god kundeopplevelse. Vi ser frem til å høste erfaringer fra disse første sentrene fremover.

Den norske Xpeng organisasjonen har jobbet hardt i lang tid med å etablere seg og få på plass viktige avtaler. I sommer landet altså avtalen om import, forhandler og service mellom Xpeng Norge og XBI.

I tillegg er det nylig inngått et samarbeid med Elbilforeningen, som skal gi alle nye Xpeng-kunder tilgang til nyttige fordeler. I løpet av høsten vil det bli lansert flere spennende nyheter.

Det er knyttet stor spenning til ankomsten av Xpengs flaggskipmodell P7. De første eksemplarene er på vei fra Kina nå, og ankommer Norge og Xpeng-sentrene i løpet av høsten.

Her finner du oppdaterte priser og tekniske data for Xpeng-modellene

Det etablerte senteret på Lørenskog er selvfølgelig med videre, mens 16 nye Xpeng-senterne åpnet i helgen.

Du finner den komplette oversikten på våre forhandlersider.

Powered by Labrador CMS