Chevrolet Camaro Convertible

Chevrolet Camaro Convertible

Chevrolet Camaro Convertible

Neiman Marcus Camaro Convertible

Neiman Marcus Camaro Convertible

Åpner snart: Ny Camaro Cab

Selv om vi for tiden har blikket rettet mot Paris, åpner en ny bilutstilling i Los Angeles neste måned. Der viser Chevrolet sin åpne Camaro.

Publisert Sist oppdatert

Camaro Convertible skal debutere på Los Angeles International Audi Show den 17. November. Ikke akkurat høysesong for åpen kjøring her hjemme, men i California er jo sesongen lang, for ikke å si kontinuerlig.

SE SPIONBILDER AV NY CAMARO CAB

Salget av bilen starter i februar 2011, og man blir jo passe grønn av misunnelse når det antydes en pris på ca 30.000 dollar – inkludert leveringsomkostninger. For 180.000 kroner får man jo til sammenligning en ribbet ”hjemmehjelpbil” her til lands.

LES OGSÅ: Mens vi tenker miljø…

Camaro Convertible får de samme utstyrnivåer som den lukkede Camaro Coupé.

Standardutgaven har en 312-hesters V6 med direkteinnsprøyting av bensin mens de som ønsker mer punch kan velge en SS-utgave med 6,2-liters V8 på 426 hk.

6-trinns manuell girkasse er standard, men den kan også leveres med 6-trinns automat for de som er mer bedagelig anlagt.

LES OGSÅ: Grønn og glad

Julegavetips
De som ønsker en meget eksklusiv Camaro Cab, kan benytte seg av tilbudet varehuset Neiman Marcus presenterer i sin ferske julekatalog, den 84. i rekken.

Her får 100 utvalgte kunder anledningen til å sikre seg den eksklusiv spesialversjonen, Neiman Marcus Camaro Convertible.

Bilene er lakkert i trelags Deep Bordeaux og pyntet med diskrete rallystriper. Lakken endrer karakter etter lyset i omgivelsene, fra nesten sort til rødt.

BILNORGES SAMLESIDE FOR L. A. AUTO SHOW

Bilene får en matchende kalesje og vindusrakke i matt sølv. Interiøret er utført i edelt skinn, setene i beige med sorte kanter og røde sømmer. Røde detaljer fins også på midtkonsoll, ratt og girspak mens eksteriørfargen gjenspeiles på dashbord og dørpaneler.

Kraftpakke
Neiman Marcus Camaro Convertible er utstyrt med en 6,2-liters V8. I kombinasjon med manuell girkasse yter den 426 hk og 570 Nm, mens utgaven med automatgir byr på 400 hk og 556 Nm.

Bilen leveres med eksklusive 21-tommers felger og Pirelli P-Zero høyhastighetsdekk. Den har bremser fra Brembo, LED kjørelys, Bluetooth, parkeringssensor og et 245-watts lydanlegg fra Boston Acoustics.

Prisen er også eksklusiv i amerikansk målestokk - $ 75.000. Likevel tar det nok ikke mange minuttene fra telefonsalget starter den 19. oktober til de 100 eksemplarene er utsolgt.

Powered by Labrador CMS