Opel Frontera Electric

På vei mot helelektrisk lineup

Comeback for Opel Frontera

Opel børster støv av en gammel modellbetegnelse når de lanserer en ny el-SUV med betegnelse Frontera i løpet av året.

Publisert

Nye Opel Frontera vises senere i vår og blir ifølge produsenten en morsom bil med smarte løsninger. De forteller videre at den tar neste steg i den nye designfilosofien til Opel og blir den første som bærer det nye Blitz-emblemet.

– Frontera-betegnelsen passer perfekt til vår nye spennende SUV. Med en selvsikker karakter plasserer den seg i kjernen av dette markedet, sier Opel-sjef Florian Huettl.

Han forteller videre at nye Frontera henvender seg direkte til familier og andre som trenger en allsidig bil for å løse hverdagen. Den vil også fortsette Opels lange tradisjon med å levere mobilitet til et bredt spekter av kunder til en attraktiv pris.

Elektrisk over hele linjen

Frontera, vil sammen med lanseringen av den helelektriske versjonen av neste generasjon Grandland senere i år, markere en viktig milepæl i overgangen til kun å lansere elektriske biler fra 2025. Allerede inneværende år vil Opel tilby minst én batterielektrisk variant av alle sine modeller.

Elbilutvalget til Opel-modeller omfatter i dag en rekke modeller, fra lille Rocks Electric via Corsa Electric, Mokka Electric, Astra Electric og Astra Sports Tourer Electric, til de nye flerbruksbilene Combo Electric og Zafira Electric.

I tillegg er alle nyttekjøretøy fra Opel allerede tilgjengelig som helelektriske – inkludert oppgraderte versjoner av Combo Electric og Vivaro Electric samt den helt nye Movano Electric.

Vi loves flere bilder og mer informasjon i løpet av de kommende ukene.

Opel Frontera Electric
Powered by Labrador CMS