Ford Fiesta Red Edition / Black Edition
Ford Fiesta Red Edition / Black Edition
Ford Fiesta Red Edition / Black Edition
Ford Fiesta Red Edition / Black Edition
Ford Fiesta Red Edition / Black Edition
Ford Fiesta Red Edition / Black Edition
Ford Fiesta Red Edition / Black Edition
Ford Fiesta Red Edition / Black Edition

Fiesta i rødt og sort

Nå kommer to nye versjoner av Fiesta. Enten du velger sort eller rødt får du en småbil med spreke ytelser og frisk design.

Publisert Sist oppdatert

Spesialmodellene er utstyrt med en 140-hesters versjon av den effektive 1.0-liters EcoBoost-motoren som standard. Dette vil være den sterkeste bilen med 1-liters motor som noen gang har vært til salgs.

LES: Våre førsteinntrykk av nye Fiesta

De to modellene er tilgjengelige i Race Red med høyglanslakkert sort tak og Panther Black med høyglanslakkert tak i rødt.

Forskjellige uttrykk
- De to nye Fiesta-modellene representerer et udiskutabelt dristig uttrykk, og vil gi sjåføren en tilsvarende opplevelse bak rattet, med en sportsligere versjon av vår 1.0-liters EcoBoost-motor og ytterligere forbedring av Fiestas høyt anerkjente kjøreegenskaper og kjørekomfort, sier Geir Haugaard, markedsdirektør hos den norske Ford-importøren.

- Begge modellene er utformet og utstyrt på en sportslig og tidsriktig måte, men variantene Red og Black er tydelig adskilte bilpersonligheter som vil appellere til forskjellige kundegrupper, fastslår Haugaard.

- For meg er den mest attraktive modellen Black Edition. De røde detaljene og rammen rundt grillen gir en sterk kontrast for eiere som ønsker å bli lagt merke til. Red Edition er også svært uttrykksfull men på en mer dempet måte.

Kjapp og gjerrig
Den nye 140-hesteren har en unik kalibrering og resultatet er blant annet 12 % mer effekt og en sportsligere kjøreopplevelse enn 125-hesters motoren. Forbruket er nede på 0,45 l/mil, tilsvarende et CO2-utslipp på 104 g/km – 5 gram mer enn 125-hesteren.

Aksen fra 0 til 100 km/t går unna på 9,0 sekunder - og toppfart er oppgitt til 201 km/t.

Ønsker du enda mer effekt? Sjekk ut Fiesta ST

- Denne motoren setter en ny standard for effekt kombinert med drivstoffeffektivitet for små bensinmotorer, sier Haugaard.

I likhet med 100- og 125-hestersversjonene, som ble valgt av nesten 50% av Fiesta-kundene i Norge så langt i år, har også 140-hesteren turbolading, dobbelt uavhengige variable kamakseltider og høyttrykks direkte innsprøytingsteknologier.

TEST: Fiesta møter 3 konkurrenter

Up-to-date
Nye Fiesta ble lansert tidlig 2013 med nytt dynamisk eksteriør, raffinert interiør og avanserte Ford-teknologier.

Her kan nevnes Ford SYNC stemmestyrt kommunikasjonssystem, Active City Stop som hindrer sammenstøt i lave hastigheter og MyKey, som lar foreldre sette grenser for yngre sjåførers bruk av bilen for å fremme tryggere bilkjøring.

De nye modellene utvider serien av Fiesta-utgaver med høyt utstyrsnivå, som så langt i år har stått for 75 % av Fiesta-salget i Norge. De to nye modellene kan bestilles nå for levering senere i år, og startprisen for denne morsomme bilen er kun 208.500 kroner.

Priser og data Ford Fiesta

Powered by Labrador CMS