Volkswagen Golf Sportsvan R-Line
Volkswagen Golf Sportsvan R-Line
Volkswagen Golf Sportsvan R-Line
Volkswagen Golf Sportsvan R-Line
Volkswagen Golf Sportsvan R-Line
Volkswagen Golf Sportsvan R-Line

Sporty tilbehør for Sportsvan

Volkswagen tilbyr en ny R-Line dekorpakke for de som ønsker en ekstra sportslig Golf Sportsvan.

Publisert Sist oppdatert

Nye Golf Sportsvan er en populær bil i Norge. Hittil i år, per 31/8, er det ifølge OVF registrert 830 nye slike på norske skilter.

Nå kommer en pakke som kan gjøre den kompakte flerbruksbilen attraktiv for enda flere – en R-Line pakke utviklet av Volkswagen R GmbH, de som har navnet sitt på Polo-R WRC-bilene som gjør det så bra i Rally-VM.

R-Line pakken inneholder et komplett program for eksteriør og interiør, men de som nøyer seg med eksteriør-pakken får lov til å velge bort det skreddersydde interiøret.

Med R-Line eksteriør får Sportsvan nye støtfangere med store luftinntak og kromelementer i fronten. Hekken prydes med en diffuser, blanke enderør og sotede lykter, mens sidene pyntes med dekorative skjørt. Og så får du selvsagt noen R-Line logoer med på kjøpet.

Om du også går for interiør-pakken får du sportsseter i stoff og San Remo mikrofiber, dekorativ trim, stigtrinn med R-logo, matter med kontrastsømmer, samt pedaler i rustfritt stål og sort taktrekk. Og, ikke minst, en skjerm som lyser R-Line på oppstartsmenyen.

Uavhengig av alt dette tilbyr Volkswagen en R-Line Sportspakke til Golf Sportsvan. Den inkluderer progressiv styring, sotede vinduer og senket (15 mm) sportsunderstell. Man kan også velge mellom fire R-Line felgtyper i 17 eller 18 tommers dimensjon.

Powered by Labrador CMS