VW Golf GTI Wörthersee

VW Golf GTI Wörthersee

VW Golf GTI Wörthersee

VW Golf GTI Wörthersee

VW Polo Wörthersee

VW Polo Wörthersee

VW Polo Wörthersee

VW Polo Wörthersee

GTI-fest i Østerrike

Hvert år samles tusenvis av Golf GTI-fans til fest i østerrikske Wörthersee. En slik anledning lar selvsagt ikke Volkswagen gå upåaktet hen.

Publisert

I år hadde Volkswagen laget to spesielle konseptbiler. Den ene for å hylle nye Golf GTI og den andre for å vise hvordan en sprek versjon av nye Polo kan bli seende ut. Begge modellene er svært aktuelle siden de nettopp er lansert på markedet.

”Firespark Metallic” heter den knallrøde lakkfargen begge bilene er utført i, og som kontrast har de en rekke sortlakkerte detaljer. Golfen har 19-tommers felger og sitter nærmere bakken enn en vanlig GTI. Baklysene består av nye sotfargede LEDer.

Innendørs er det eksklusivt med detaljer i børstet aluminium og høypolert sort lakk. Sportkomfort-setene med innebygd hodestøtte er utført i sort og rødt nappaskinn med hvite sømmer. Selve sitteputene er i ”Hexagon” – et syntetiske materiale som er eksepsjonelt gode pusteegenskaper.

Et sporty eksosanlegg sørger for godlåt av det slaget ekte GTI-entusiaster setter stor pris på. Motoren er den samme som i en standard GTI – en 2,0-liters TSI som byr på 210 hk – nok til å ta deg til hundre i løpet av 6,9 sekunder og til en potensiell toppfart på 238 km/t.

Rødt og sort er også fargene som preger den sportslige Polo Wörthersee 09. Her er motoren mer beskjeden, en 1,4-liter som yter 86 hk. En sort fartsstripe strekker seg fra panser til hekk og hinter at dette kan danne grunnlaget for neste generasjon Polo GTI. Og sannsynligheten er nok stor for at den får en 1,4-liters motor, garantert med høyere effekt enn denne.

For ekte GTI-fans har også Volkswagen utvikler nytt tilbehør. GTI-par med småbarn kan kjøpe et perfekt tilpasset barnesete for de mellom tre og tolv år.
Det er også utviklet en spesiell telefon – Sony Ericsson T700 GTI Edition høres ut som et must for GTI-eiere. Telefonen har en egen GTI-ringetone og et 3,2 megapixel kamera.

Powered by Labrador CMS