SsangYong Tivoli

SsangYong XAV Adventure

SsangYong XAV Adventure

SsangYong XAV Adventure

SsangYong XAV Adventure

SsangYong XLV Air

SsangYong XLV Air

Fremtid fra SsangYong

SsangYong fortsetter med nyhetsflommen. Her hjemme venter vi fremdeles på Tivoli-lanseringen.

Publisert Sist oppdatert

Til Frankfurt kommer SsangYong med noen nyheter igjen. De er flinke til det, konseptbiler har det vært mange av de siste årene, men nå har de jo også begynt å utvikle konseptene til skikkelige produksjonsmodeller.

Tivoli venter vi en del av, den havner jo midt i det populære kompakt-SUV segmentet. Men foreløpig er det bare registrert én av dem her hjemme, importørens eksemplar, og vi vet vel egentlig ikke hva som skjer videre.

Til Frankfurt kommer den forresten med en dieselmotor også – det kan jo bli et interessant tilbud. Euro 6, selvfølgelig – men det kan man egentlig glemme å spørre om etter 1. september. Da er det nemlig obligatorisk.

Men så skal de ha med seg to nye konseptbiler også. Begge har klare sport av kommende produksjonsmodeller.

XLV-Air heter den ene. Og selv om initialene betyr noe såpass merkelig som eXciting smart Lifestyle Vehicle, er det ikke noen grunn til å kalle den annet enn en strukket Tivoli i konseptversjon.

Den gir med ande ord klare signaler om at Tivoli skal komme i en lang, sikkert 7-seters, utgave.

Den andre er døpt XAV-Adventure. Aner ikke hvorfor, men dette er utvilsomt signaler om at det skal komme en tøffere modell over Tivoli. Høyere, mer kantete, tøffere, et klarere preg av Crocodile Dundee – eller skal vi si det på en annen måte?

Det kan virke som om en moderne Korando er på vei inn.

Vi kan sikkert fortelle deg mer etter Frankfurt.

Powered by Labrador CMS