Jeep Patriot

Jeep Patriot

Jeep Patriot

Jeep Patriot

Jeep Patriot

Jeep Patriot

Jeep Wrangler

Jeep Wrangler

Jeep Wrangler

Jeep Wrangler

Jeep Wrangler

Jeep Wrangler

Jeeps bidrag til New York

To biler hadde Jeep å fremvise på bilutstillingen i The Big Apple. En kunne for første gang skryte av fire dører mens den andre måtte nøye seg med drift på to hjul.

Publisert Sist oppdatert

Det er den nye lowcost-modellen, Jeep Patriot som endelig debuterer. Og selv om den i navn og utseende er en Jeep, er den i konstruksjon og sjel mer en Dodge Caliber – modellen den også deler samlebånd og en rekke komponenter med.

Billigste utgave av Patriot leveres med drift på forhjulene. Du kan også få den levert med 4x4, men leverandøren innrømmer at denne bilen er bedre egnet i bygater enn i villmarken.

I Statene kommer Patriot på markedet i fjerde kvartal 2006, da med en 2,4-liters ”verdensmotor god for 172 hk og 224 Nm. Etter hvert som den finner veien til Europa, etter planen tidlig i 2007, vil den også bli tilbudt med dieselmotor takket være vellykkede samtaler med VW.

Ny Wrangler
Mer ekte Jeep-egenskaper enn de du finner i Wrangler skal du imidlertid lete lenge etter. Men også gamle helter må fornyes en gang i blant, og når 2007-utgaven kommer på markedet kan du for første gang (ifølge Jeep selv – vi tør ikke komme med slike påstander) bestille en 5-dørs Wrangler med mer plass i både høyden og bredden enn tidligere.

”Når baksetene foldes ned har du mer bagasjeplass enn i Toyota FJ Cruiser, Hummer H3 og Nissan XTerra, lover Jeep. Og du bestemmer selv om du vil ha hardt tak, kallesje eller bare himmelen over hodet.

Standard er V6-motor på 3,8 liter og 205 hk, og det er også ESP og OCS som skal hjelpe deg å unngå rundvelt i røft terreng. I første halvdel av 2007 blir nye Wrangler tilgjengelig utenfor USA, da også med dieselmotor.

Powered by Labrador CMS